Foci

Kondás: csapatként funkcionált a Loki

A Loki trénere abban látja a Győr elleni siker kulcsát, hogy csapata egységes tudott lenni és rengeteget dolgoztak.

2-1-es vasárnapi sikerével a DVSC szinte kezében érezheti a bajnoki címet, ugyanis a hajdúsági alakulat három fordulóval a bajnokság zárása előtt nyolcpontos előnyre tett szert az üldöző Győrrel szemben. Kondás Elemér a találkozó után természetesen dícsérte a játékosait, akik egygólos hátrányból tudtak fordítani. A DVSC bajnoki címéhez már csak egy sikerre van szükség, így ha szombaton a Pécs ellen is győztesen hagyják el a gyepet a cívisvárosiak, 2010 után újra a tabella élén zárják majd a tavaszt.

“A srácok fegyelmezetten, jól és taktikusan futballoztak, minden tisztelet kijár nekik, megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést. Egységesek voltunk, csapatként funkcionáltunk, fegyelmezetten játszottunk. A gól után lehetett látni, hogy van tartása a csapatnak, a fiúk dolgoztak a pályán rengeteget, szép gólokat lőttek. A lélektani előny nálunk volt és ezt ki is használtuk. Van még hátra három mérkőzés, most örülünk egy kicsit a Győr felett aratott sikernek, utána készülünk a Pécs elleni találkozóra.” nyilatkozta a dvsc.hu-nak a már kupagyőztes, és minden bizonnyal bajnoki aranyérmes edző.

Kollégája, Pintér Attila elsősorban a játékvezetővel és asszitenseivel foglalkozott: “A játékosok mindent megtettek azért, hogy megnyerjék a mérkőzést. Nehéz higgadtnak maradni, mert mindig csak arról beszélnek, hogy gólt kap a csapat, de meg kellene nézni: miből. Meccsek óta nem kapunk egyenlő feltételeket, és nagyon nehéz így tartani a lelket a labdarúgókban, mert próbálnak futballozni, de nem hagyják őket.” – zárta értékelését az ETO mestere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik