Foci

A Hoffenheim egykori edzője Diósgyőrben?

Megindultak a találgatások arról, ki lesz a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője. Egy lehetséges jelölt ott volt a pécsi bajnokin.

Szentes Lázár, a Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta egy héttel ezelőtt, hogy jól haladnak a tárgyalások a csapat leendő vezetőedzőjének kiválasztásában.

A DVTK-val első győzelmét a kispadon a hétvégén megszerző mestere azt is hozzátette, a feladat egyik várományosa ott lesz majd a Pécs elleni bajnokin. Lázasan kutatták tehát a lelátót a sajtó képviselői, de túl sok mindenre nem jutottak.

A boon.hu oldal azonban igen, sikerült lefotózniuk egy német fiatalembert, aki bőszen jegyzetelt a 2-1-es diósgyőri győzelemmel véget érő mérkőzésen. Sokáig nem tudták, ki lehet ő, de feltették a képeket a weboldalukra, és megkérdezték az olvasókat. A tájékozott olvasók pedig kiderítették, hogy Marco Pezzaouliról van szó, a Hoffenheim korábbi vezetőedzőjéről.

A 43 éves szakember pár hétig volt a Hoffenheim szakmai vezetője 2011-ben (8 meccsből 1-et nyert meg a csapattal), előtte az U16-os és U17-es német válogatottat, még korábban a Trier csapatát vezette.

Ez persze semmit sem jelent, még nem biztos, hogy ő ül le a diósgyőri kispadra, mindenesetre a nevét bedobták a kalapba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik