Foci

Honvéd: két kihagyott büntető és kínos iksz

A labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap délutáni mérkőzésén a Honvéd emberelőnyben két büntetőt is hibázott, így ikszelt a Kaposvárral.

Katasztrofális mérkőzést játszott egymással a Honvéd és a Kaposvár. A 4. helyen álló fővárosiak a 12. percben emberelőnybe kerültek, miután Tchamit gólhelyzetben felborította Graszl.

Az esetért 11-est kapott a Honvéd, amelyet Tchami az égbe lőtt. Nem sokkal később a légióst lecserélte Supka Attila, a hazaiak vezetőedzője, helyére pedig a nemrégiben a Manchester Citynél próbajátékon szereplő 16 éves Bobál Gergely állt be.

A 38. percben két pocsék lövés után a vendégvédőkről Délczeg elé pattant a labda, rálőtte, a játékszer pedig elakadt a kaposvári védő kezében, hasában, újabb tizenegyes. A fiatal Vécsei állt a labda mögé, és Tchamihoz hasonlóan ő is kihagyta a büntetőt. Supka másodszorra is cseréhez folyamodott, Délczeg helyett Faggyas folytatta a 40. percben.

A második játékrész elején a Kaposvár kontratámadásokkal veszélyeztetett, majd két Czár-beadás után Bobál Gergely fejelhetett szabadon, de próbálkozását lefülelte Hajdúch kapus.

A folytatásban a Kaposvár védekezett, a Honvéd erőlködött, majd a 85. percben Faggyas megkapta második sárga lapját, így egyenlő létszámban fejezték be a felek a meccset.

Amelyre jobb lesz nem emlékezni.

Eredmény – OTP Bank Liga

Budapest Honvéd – Kaposvári Rákóczi 0-0

Bozsik-stadipon, 1500 néző, vezette: Iványi

Bp.Honvéd: Kemenes – Lovric, Debreceni, Botis, Hajdú – Marshall , Czár (Bozovic, 64.), Ivancsics, Tchami (Bobál, 20.)- Vécsei , Délczeg (Faggyas, 40.) Vezetőedző: Supka Attila

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Graszl, Bank, Jánvári – Horváth (Hegedűs, 69.), Addo – Gujic (Bebeto, 90.), Safaric, Balázs – Haruna (Diallo, 65.) Vezetőedző: Sisa Tibor

Sárga lap: Tchami (17.), Faggyas (46.), Bobál (71.), illetve Haruna (20.)

Piros lap: Faggyas (85.), illetve Graszl (12.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik