Foci

Veszélyben az Arsenal BL-helye

Az Arsenal labdarúgócsapata hazai pályán játszott 3-3-as döntetlent a Norwich Cityvel.

A hazaiak részéről pazarul indult a meccs, Benyaoun ugyanis bő egy perccel a kezdő sípszó után megszerezte a vezetést az Ágyúsoknak. A Kanárik ugyanakkor nem adták magukat könnyen és már a szünetig fordítani tudtak – érett a meglepetés.

A fordulást követően támadóbb felfogásra váltott a londoni sztárcsapat, a fantasztikus szezont futó Robin van Persie duplájával pedig már az Arsenalnál volt az előny a 80. percben. Úgy tűnt, zsebben van a három pont, ám Morison a jelek szerint másképp gondolta és a hajrában egyenlített, 3-3 lett a vége ennek az izgalmas összecsapásnak.

Az Arsenal ezzel igencsak megnehezítette a saját dolgát a Bajnokok Ligájáért folytatott küzdelemben, ugyanis csak két pont az előnye a Tottenham és a Newcastle előtt. Ráadásul még az FA-kupadöntőre készülő Chelsea is beleköphet a levesbe, ugyanis ha megnyerné a müncheni Bajnokok Ligája finálét, úgy címvédőként helyet követelne magának a 2012-13-as idényben a főtáblán.

A találkozó összefoglalója:


A Tottenham vasárnap az Aston Villához látogat, a Newcastle pedig akár a bajnoki aranyért folyó harcba is beleszólhat, tekintve, hogy a listavezető Manchester Cityt fogadja.

Eredmény – Premier League, 37. forduló
Arsenal – Norwich City 3-3 (1-2)
Gólszerzők: Benayoun (2.), van Persie (72., 80.), illetve Hoolahan (12.), Holt (27.), Morison (85.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik