Foci

Robben és Heynckes is marad Münchenben

A holland válogatott labdarúgó két évvel meghosszabbította szerződését, így 2015-ig elkötelezte magát a Bayernnél. Jupp Heynckes BL-döntő kimeneletétől függetlenül folytatja a munkát Münchenben.

“Számomra a Bayern olyan, mintha a családom lenne – nyilatkozta a 28 éves szélső. – Három gyermekem közül kettő már Münchenben született, otthon érezzük magunkat itt.” A világbajnoki ezüstérmes futballista 2009-ben, 24 millió euróért szerződött a bajor klubhoz a Real Madridtól.

A kispadon nem lesz változás, pedig korábban olyan hírek láttak napvilágot a német sajtóban, hogy Jupp Heynckes abban az esetben elhagyja a klubot, ha hazai pályán megnyerik a legrangosabb európai trófeát, vagyis a Bajnokok Ligáját. A bajor sztárklub a sorozat történetében elsőként vív döntőt hazai pályán, az ellenfél a londoni Chelsea lesz.

A 66 éves szakember szerződése még egy évig él és kijelentette, hogy a BL-döntő végkimenetelétől függetlenül marad Münchenben. Az már biztos, hogy a Bundesligában a második helyen végez a müncheni alakulat, e mellett még érdekelt a Német Kupa fináléjában is, ahol a bajnok Borussia Dortmund lesz az ellenfele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik