Foci

Mourinho: a szeretteink megszenvedték a sikerünket

Szerdán a Real Madrid története 32. bajnoki címét szerezte, miután legyőzte a Bilbaót a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

José Mourinho újabb bajnoki címet tudhat magáénak, ezúttal a Real Madrid élén. A Barcelona hiába nyert 4-1-re a Malaga ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján, a szezon korábbi mérkőzései, köztük az El Clásico adta eredménynek köszönhetően a Realnak a bajnoki címhez “csak” meg kellett nyernie a Bilbao elleni találkozót.

A királyi gárda 3-0-re nyert, ezzel besöpörte 32. bajnoki címét. A játékosok örömükben a levegőbe dobálták a portugál mestert, aki az ünneplés közepette így nyilatkozott:

“A Real Madrid sikeréhez mindenki hozzájárult a klubban. Ez a csapat sokkal több szeretetet érdemelt volna, mint amit a szezon során kapott, de ezen már kár rágódni. A legnagyobb köszönet a szeretteinket illeti, akik a leginkább megszenvedték ezt a sikert. Mellettünk álltak, és támogattak bennünket. Ez a szezon nagyon nehéz volt, sok küzdelemmel és rendkívül kemény meccsekkel. Barcelona rengeteg mérkőzést megnyert, nagy hagyományú klub, kivételes tehetségű játékosokkal, de most mi voltunk a jobbak. – Mourinho végül sejtelmesen hozzátette:- Már csütörtökön leülök tárgyalni a jövőről Jose Angel Sanchezel”.

Ez persze nem feltétlenül azt jelenti, hogy szokásához híven a bajnoki cím megszerzése után Mourinho csapatot vált, majd kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik