Foci

Miskolc: edzőjelölt a láthatáron

Csütörtökön érkezik egy trénerjelölt a labdarúgó élvonalban szereplő DVTK együtteséhez, aki pénteken a Pécs elleni meccset is megnézi.

Benczés Miklós menesztése óta Szentes Lázár szakmai igazgató ül a miskolci együttes kispadján, a csapat azonban nem tudott javulni az edzőváltás óta. Sőt! A DVTK négyből négy mérkőzést is elveszített a csere óta.

A klub csütörtöki sajtótájékoztatója szerint ugyanakkor hamarosan akár meg is lehet a gárda újdonsült trénere, ugyanis csütörtökön egy szakember érkezik az együtteshez, pénteken pedig a Pécs elleni bajnokit is megnézi.

„Természetesen igyekszik megismerni a csapatot, az itteni körülményeket és ennek részeként megtekinti a helyszínen a pénteki Pécs elleni bajnoki mérkőzést is, de hogy lesz-e, vagy, hogy ő lesz-e az új edzője a csapatnak, azt most még nem tudom megmondani, ez ugyanis az elkövetkező órák függvénye” – mondta Dudás Hunor, a klub ügyvezetője.

Ahogy az lenni szokott, egyből elindultak a találgatások, vajon ki lehet a titkos szakember, ám Dudás elmondta, hogy a tréner külön kérte, hogy ne hozzák nyilvánosságra a nevét. Mindenesetre a DVTK egyik szurkolói blogja érdekes találós kérdést tett fel a Facebook-oldalán: „Keressetek olyan spanyol edzőket, akik a görög bajnokságban megfordultak mostanában! Rendben?”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik