Foci

Alapembereit vesztette el az Újpest

A Vasas ellen sérülés miatt lecserélt Kabát Péter és Simon Krisztián a szezon hátralévő részében már nem léphet pályára.

Az előző bajnoki fordulóban Angyalföldön tudott 2-0-ra nyerni az újpesti alakulat, de Marc Leliévre öröme nem lehetett felhőtlen: már az első félidőben végre kellett hajtania mindhárom cseréjét, sérülések miatt. Öt perc játék után Kabát Pétert, a 9. percben Simon Krisztiánt, a 41. percben pedig Kiss Zoltánt kellett leváltania az lilák mestérének.

Az ujpestfc.hu szerdán közölte, az alapos diagnózis Simon Krisztiánnál talpcsonttörést mutatott, míg Kabát Pétert ultrahangos vizsgálatnak vetették alá: a támadónak eltört a szárkapocscsontja. Így mindkét játékost nélkülüzni kényszerül az Újpest az idényből hátalévő négy fordulóban.

Kiss Zoltán helyzete jobb, ő ugyanis bár bevethető lesz szombaton a Zalaegerszeg ellen.

Zalaegerszegen sem felhőtlen a helyzet
Az Újpest hétvégi ellenfelénél, a Zeténél is kidőlt egy meghatározó játékos: a keddi edzésen súlyos bokasérülést szenvedett Balázs Zsolt, akit már csütörtökön meg is műtenek. Várhatóan két – két és fél hónap múlva kezdheti meg a könnyített edzéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik