Foci

Kassaiék Varsóban készülnek az Eb-re

kassai(960x640).png (kassai viktor, )
kassai(960x640).png (kassai viktor, )

A labdarúgó Eb jatékvezetői kerete a héten az utolsó összetartáson vesz részt Varsóban.

Az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság játékvezetői csapata szorgalmasan készük a kontinenstornára. A bírók, köztük Kassai ViktorVarsóban gyűltek össze az utolsó műhelyre, hogy fizikailag és szellemileg is csúcsformába kerüljenek június 8-ra.

Az UEFA játékvezetésért felelő főtanácsadója, a világ legjobb játékvezetőjének hatszor megválasztott Pierluigi Collina szerint kemény kihívás lesz az EURO 2012 a sípmesterek és segítőik számára.

“Nemcsak a játékosoktól, de a játékvezetőktől is minőségi teljesítményre lesz szükség, nekik is csapatban kell majd működniük a mérkőzések alatt” – mondta az olasz szakember, aki megbízható, pontos és következetes tevékenységet vár el kollégáitól, és felhívta a figyelmüket arra, hogy a játékosokhoz hasonlóan nekik is felkészülten kell nekilátniuk az Eb-munkának.

A UEFA játékvezetői bizottságának elnöke, Angel Maria Villar Llona saját és az UEFA többi vezetője nevében is sok szerencsét kívánt a sporiknak, akiknek a felgyorsult, kiélezett játék során biztosan nehéz dolguk lesz.

Varsóban fejtágítás is lesz a sípmesterek számára, különös tekintettel a büntetések kiosztására, a lesek megítélésre, a kezezésre, a szimulálásra, a szabadrúgások elvégeztetésére, az ápolásokra és a reklamálásra.

A labdarúgó Eb 12-es játékvezetői kerete

Kassai Viktor
Cüneyt Çakır (török)
Jonas Eriksson (svéd)
Bjorn Kuipers (holland)
Stéphane Lannoy (francia)
Pedro Proença (portugál)
Nicola Rizzoli (olasz)
Damir Skomina (szlovén)
Wolfgang Stark (német)
Craig Thomson (skót)
Carlos Velasco Carballo (spanyol)
Howard Webb (angol)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik