Foci

70 millió euró Kakáért és Higuainért?

A Paris Saint Germain két kiszemeltjétől nem akar megválni a Real Madrid, de ha mégis távoznak, 70 millió eurót kérnek értük.

A francia klub korábban már bejelentkezett a két játékosért, és esélyük is van megszerezni őket, mivel Kaká messze nem hozza a tőle elvárt színvonalat, igaz sérülések is hátráltatták a brazilt, míg Gonzalo Higuain kegyvesztett lett az elmúlt időszakban: Mourinho inkább Benzemát favorizálja.

Az argentin támadó többször el is mondta, folyamatos játékra vágyik, ezért kivár a szezon végéig, és meglátja, hogyan tovább. A Real Madrid ha mégis megválna a csatártól, minimum 40 millió eurót vár ellenértékként azzal az indokkal, hogy ez alatt az összeg alatt Real Madrid szintű csatárt nem lehet venni.

Kaká helyzete speciális, fogalmazott a Blancók vezetősége, mivel a brazil posztján több ugyanolyan képességű labdarúgó található: Özil, Di Maria és Callejon. Azonban ha a brazil középpályástól mégis megválnának, 30 millió eurót szeretnének a bankszámlájukon látni.

A PSG elnöke Nasser al-Khelaifi már le is egyeztette a találkozót a két labdarúgóval, akiket Carlo Ancelotti, a franciák vezetőedzőjének külön kérésére akar leigazolni a piros-kék alakulat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik