Foci

Magabiztosan nyert az Udinese

Az Udinese 2-0-ra legyőzte a vendég Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, és így feljöttek a negyedik helyre.

A Lazio azzal a tudattal léphetett pályára, hogy ha sikerülne idegenben nyerniük, visszavehetik harmadik helyüket a Rómában döntetlent játszó Napolitól, míg az Udinese-siker esetén a fekete-fehérek odaérhetnek az Európa Ligás helyek egyikére.

Nos, az Inter előtt nem adódott sok lehetőség, alig tudtak veszélyesek lenni Handanovic kapujára, míg az Udinese játékosai, Di Natale és Pinzi sokkal több gólhelyzetet alakítottak ki. Az első félidő mégsem hozott gólt, nem úgy, mint a második, amikor a 69. percben Di Natale eredményes tudott lenni.

A bekapott gól után átvette az irányítást az Inter, de egalizálni nem tudtak, ellenben a hazaiak megduplázták góljaik számát. A lefújás előtti pillanatban, egészen pontosan a 93. percben Pereyra biztosította be az Udinese győzelmét. A találat után a vendégektől Diast kiállította a játékvezető.

Győzelmével az Udinese megelőzte az Intert és a Laziót. A tabella jelen pillanatban így fest: 3. a Napoli (55 pont), 4. az Udinese (55 pont), 5. az Inter (55 pont), míg 6. a Lazio szintén 55 ponttal.

 

Eredmények – Seria A, 35. forduló
Udinese-Lazio 2-0 (0-0)
Gólszerző: Di Natale (69.), Pereyra (93.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik