Foci

Messinél bezavart a gyerek?

Argentin lapinformációk szerint a Barcelona huszonöt éves csillaga apai örömök elé néz.

A kedd egyesek számára negatív, mások számára örömteli szenzációját az esti labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntő, a Barcelona-Chelsea párharc végkimenetele okozta.

A Barca eléggé kilátástalan játékkal 2-2-es döntetlent játszott a több mint 50 percig tíz emberrel küzdő Chelsea ellen, ami az angol csapat továbbjutását eredményezte.

A Barcelona játéka köztudottan Lionel Messire épül. Az argentin nélkül a Barcelona 29 százalékban nyeri meccseit, ami eléggé elgondolkodtató, így korántsem mindegy, a világ legjobb labdarúgója aktuálisan milyen állapotban játszik. Kedd este és az utóbbi 10-12 napban elég szétesetten. A Chelsea elleni mérkőzésen is több, tőle teljesen szokatlan rossz passzal, kihagyott helyzettel, sárga lappal és kihagyott tizenegyessel (!) vétette észre magát.

A mérkőzés összefoglalója.

Valami tehát biztosan nincs rendben Messivel. Hogy mi lehet az oka? Egyesek magánéleti válságot, problémát emlegetnek. Már amennyire a gyermekáldás probléma.

Lionel Messi párja, Antonella Roccuzzo ugyanis állítólag kisbabát vár. A sztárfocista és modell kedvese egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta a terhesség hírét, mely a pár szülővárosában, Rosarióban kapott szárnyra. Az örömteli pletyka néhány óra alatt bejárta a világsajtót. Az egyik argentin rádió azonnal megkereste a modell édesapját, aki azt mondta, egyelőre nem tud róla, hogy lánya áldott állapotban lenne, de ha igen, akkor ő lesz a világ legboldogabb nagypapája.

Messi és Antonella együtt nőttek fel az argentin kisvárosban, de csak három éve szövődött köztük szerelem. Sokak szerint az apaság nagyban befolyásolhatja a sztárfocista karrierjét.

Korábban Messi is azt nyilatkozta, hogy korainak tartaná még a családalapítást. Az internetes fórumozók szerint ez az oka, hogy Messi hetek óta nem találja a helyét a pályán.

Más vélemények szerint sok focistának, mint például Rooney vagy Ronaldo, kifejezetten jót tett, hogy gyermekük született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik