Foci

Két magyar tehetség a Manchester Cityben

A magyar foci legújabb ígéretei, Bobál Gergely és Bobál Dávid a Manchester City olasz botrányhősével, Mario Balotellivel mosolyognak egy fotón.

Érdekes fotó került fel az egyik közösségi oldalra. A Puskás Suzuki Kupán szerzett hét góljával, amikből négyet a döntőben lőtt, Bobál Gergely egycsapásra híres lett idehaza, de ikertestvérének, Bobál Dávidnak is kijutott a dicséretből.

Az ígéretes karrier előtt álló Honvéd-játékosok a múlt héten a manchesteri csapatnál jártak próbajátékon. Az ott készült képen Mario Balotellivel pózolnak, ami két okból is különleges. Egyrészt az olasz csatár mosolyog, ami mostanában nem jellemző rá, másrészt pedig a Bobál-fivérek a Manchester City melegítőjében feszítenek, amit jó látni.

A két Bobálra az U17-es Eb-selejtezőkön figyeltek fel az angolok, a magyar fiúk pedig hat napon át próbáltak bizonyítani a City szakembereinek.

Bobál Gergő (a bal lába saját bevallása szerint “olyan, mint van Persié”) és Bobál Dávid kedden sajtótájékoztatón vesz részt, remélhetőleg az is szóba kerül majd, hogy csak átmeneti időre, a próbajáték és a fotó kedvéért bújtak-e City-gúnyába, vagy komolyabban, hosszabb távon számolnak velük Manchesterben? Akár igen, akár nem, mi örülünk, hogy a Bobál-fivérek tehetsége nyilvánosságot kap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik