Foci

A Diósgyőr és a bíró is csődöt mondott

A Győri ETO 2-0-ra legyőzte hazai pályán a DVTK-t, az erőtlenül játszó vendégektől két játékost is nem teljesen jogosan állítottak ki.

A Győri ETO abban a tudatban fogadta a mostanában nem túl acélos Diósgyőrt, hogy ha nyer, két órára biztosan a tabella élére áll.

A borús időben kezdődött találkozón a DVTK Győrhöz ezer szállal kötődő megbízott edzője, Szentes Lázár sok jót nem látott a Diósgyőrtől, a hazaiak irányítása alatt folyt a játék, ráadásul a szünet előtt egy rövid adok-kapok végén a vendégektől kiállították a Strestiket mellel meglökő Sekourt.

A Győr emberelpnyben és esőben folytatta a türelemjátékot, és Strestik lövése után a vezetést is megszerezte, a vizes labdát Rados kapus betenyerelte a kapuba. A játék változatlan forgatókönyv szerint zajlott tovább, tíz perccel a vége előtt az adakozó kedvében lévő Farkas Ádám egy kemény ütközés után kiszórta a diósgyőri Gohért.

A lefújás előtt Ahjupera még bevette a Diósgyőr kapuját, ezzel a Győr teljesen megérdemelten nyert 2-0-ra és feladta a leckét a Kaposvárt fogadó Debrecennek.

Eredmény – Labdarúgó OTP Bank liga, 25. forduló

Győri ETO-Diósgyőr 2-0 (0-0)

Gólszerzők: Strestik (55.), Ahjupera (88.)
Piros lap: Sekour (44.), Gohér (80.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik