Foci

Hrepka-duplával nyert a Paks

A Paks Hrepka Ádám két góljának köszönhetően 2-1-re győzött a Pécs otthonában, az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A bajnoki 7. és 9. csatájában a Pécs majdnem vezetést szerzett a negyedik percben, de Bajzát találatát a játékvezető les miatt érvénytelenítette. A hullámzó iramú első félidőben előbb mezőnyben zajlott a játék, majd később felpörögtek az események és egyre többször kerültek gólhelyzetbe a támadók, mindkét oldalon. A legnagyobb ziccer azonban a hazaikhoz fűződik, de a lefújás előtti pillanatokban Demjén képes volt a kapu torkából fölé vágni a labdát.

A szünetet követően némi meglepetésre vezetést szerzett a Paks: Hrepka remekül lépett ki a védők közül, és a kimozduló Dibusz mellett a hálóba tekert (0-1). A veszélyesen játszó Bajzát a második játékrészben már szabályos találatot is szerzett, így a hazaiak egyenlíteni tudtak húsz perccel a találkozó vége előtt.

Az örömük nem tartott sokáig, ugyanis két perc pörgött le, és Hrepka duplázott. Mint később kiderült, egy volt a mindent eldöntő gól, így idegenben elért győzelmével a Paks feljött a hatodik helyre, három pontra megközelítve a Kecskemétet. A Pécs továbbra is kilencedik.

 

Eredmény – OTP Bank Liga, 25. forduló

Pécsi MFC-MVM Paks 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Bajzát (68.), illetve Hrepka (52., 71.)

Pécs: Dibusz-Simonfalvi, Causic, Goia (Paracki, 56.), Todorovic-Kvekveskiri (Regedei, 74.), Zeljkovic-Demjén (Andorka, 67.), Frőhlich, Horváth Zs.-Bajzát.

Paks: Csernyánszki-Heffler, Fiola, Éger, Szabó J.-Gévay, Szatmári-Bartha (Magasföldi, 46.), Böde, Vayer (Kiss T., 85.)-Hrepka (Eppel 90.).

Sárga lap: Causic (53.), Paracki (62.), Todorovic (81.), ill. Bartha (40.), Vayer (56.), Fiola (86.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik