Foci

Raúl: biztosan nem térek vissza Spanyolországba

A Real Madrid egykori labdarúgója távozik a Schalke-tól, de egyelőre csak azt tudni, hová nem igazol.

Raúl Gonzalez csütörtöki sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette, távozik a német Bundesligából. A spanyol csatár két évet töltött a Schalke csapatánál, az itt töltött időszakról így nyilatkozott:

“A szívembe zártam ezt a két évet. Otthon éreztem magam a klubnál. Szeretném megköszönni az edzőknek és a szurkolóknak is, hogy mindig feltétel nélkül támogattak.”

Raúl nehéz szívvel, de távozik:


Raúl hozzátette, tudja, hogy a labdarúgás jövője Európában van, és bár két rendkívül jó ajánlatot is kapott a Primera Divisionban, mégsem kíván visszatérni Spanyolországba.

A Schalke felügyelő bizottságának elnöke, Clemens Tönnies elmondta, a klub ajtaja mindig nyitva áll Raúl előtt.

“El kell fogadnunk ezt a döntést, bár ez nagyon nehéz számunkra, hiszen ittléte alatt rendkívül jól játszott a Schalke” – mondta Tönnies.

Raúllal a Schalke megnyerte a Német Kupát, és eljutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, a sorozatban Raúl öt gól lőtt. A Bundesliga eddig lejátszott hatvannégy mérkőzésén huszonkétszer talált a hálóba.

Schalke készen állt megújítani a szerződését Raúllal, melyben az új szezonban 4 millió eurót kapott volna. Ám a Schalke sportigazgatója elmodta, Raúlt nem a pénz motiválja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik