Foci

Messi nem adott autogramot, szurkolói csalódtak benne

A szerdai Bajnokok Ligája elődöntőre igyekvő Barcelona játékosait incidens érte a szállodában.

Nem indult jól a szerda este a Chelsea elleni Bajnokok Ligája elődöntőre készülő Barcelonának. A katalán csapat éppen indulni akart a Grosvenor House Hotelből, amikor Lionel Messit és Daniel Alvest két ismeretlen fiatalember állította meg a folyosón.

A srácok Barcelona-mezeket lengettek a kezükben és aláírást követeltek. A játékosok, akiknek ilyenkor fokozott nyugalomra van szükségük, és azt remélték, legalább a szállodában pihenhetnek, eleinte köpni-nyelni nem tudtak. A „szurkolók” azonban egyre türelmetlenebbül követelték az autogramot, mire Dani Alves kikelt magából.

A játékosok egy része a kiabálásra lett figyelmes. A szálloda biztonsági emberei elvezették a két fiút és az igazgató kihívta a rendőrséget. A rendbontók, akik csak a Messivel való találkozás reményében béreltek ki egy szobát 350 fontért, nem értik milyen bűnt követtek el.

Büntetést nem kaptak, de a szállodát azonnal el kellett hagyniuk. A 19 éves James McWatt és a 18 éves Ryan Hill kijelentették, csalódtak Messiben, a Barcelonában, és többé nem rajonganak a csapatért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik