Foci

Halálos fenyegetést kapott a bíró

Tom Henning Övrebőt, a 2009-es Chelsea-Barcelona Bajnokok Ligája elődöntőjének játékvezetőjét a mai napig gyűlölik a Kékek szurkolói.

Szerda este a Chelsea 1-0-ra legyőzte a Barcelona csapatát a Bajnokok Ligája elődöntőben. A két gárda 2009-ben szintén BL-elődöntőt vívott egymással, amit akkor az összesítésben a katalánok nyertek.

A mérkőzés után hatalmas botrány kerekedett, ugyanis a londoniak több büntetőt is jogosnak éreztek volna, melyet a norvég bíró, Övrebö nem ítélt meg.

A Chelsea játékosai szerint a játékvezető a Barcelonának fújt, és ezen kijelentéseik miatt akkor több játékost is eltiltottak.

Az igazság pillanatai:

Az ominózus mérkőzésnek immáron három éve, ám a Chelsea szurkolói nem felejtenek. A szerdai Barcelona elleni összecsapás újra feltépte a sebeket.

Övrebö egy spanyol lapnak bevallotta, amióta a Chelsea bekerült az elődöntőbe, újra kapja a fenyegető leveleket, de ezeket nem veszi komolyan.

Pedig a napokban egy ismeretlen azt ígérte, hogy megöli őt és a családját. Övrebö elismerte, hogy néhány dologban tévedett aznap este, de ő is csak egy ember, aki nem tökéletes. Visszanézve sokkal könnyebb lenne jó ítéletet hoznia, de ami történt, megtörtént.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik