Foci

Pesszimista Gera ügyében a WBA edzője

Roy Hodgson, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich menedzsere szerint a magyar középpályás már nem játszik a szezonban.

Roy Hodgson a Wets Bromwich Albion honlapjának nyilatkozott a csapat két sérült játékosáról, Gera Zoltánról és James Morrisonról, pontosabban a szezonbéli visszatérésükről. A szakember elmondta, nem túl optimista.

„Százszázalékosan biztosnak kell lennem abban, hogy nem veszélyeztetem az előszezonjukat, illetve a következő idény elejét. Nem akarom siettetni a visszatérésüket – szerencsére erre nincs is szükségünk. Már több mint négy meccsel a bajnokság vége előtt elértük a célunkat (a bennmaradást az élvonalban – a szerk.), ami fantasztikus. Egy, vagy két hetet kéne kellene tökéletes állapotban edzeniük ahhoz, hogy bevessem őket. Egészségesen van rájuk szükségem” – idézi Hodgsont a wba.co.uk.

Gera Zoltán még novemberben szenvedett térdsérülést és ugyan korábban szó volt róla, hogy még ebben az idényben pályára léphet a West Bromban, a jelek szerint már csak a következő idényben lesz erre lehetősége.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik