Foci

Gyepes a Vasasban folytatja

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén visszaadta a Vasas átigazolási jogát.

A Vasas azt követően kapta vissza ezt a jogot, hogy a csapatot működtető gazdasági társaság rendezte tartozását volt játékosával, Ambrusics Róberttel szemben, illetve megegyezett a pécsi klubbal Makadji Boukar ügyében. Az angyalföldi együttes keddi  közleménye szerint Markovits László klubelnök ezt követően véglegesítette szóbeli megállapodását a múlt hét óta a Vasasnál edző korábbi válogatott játékossal, Gyepes Gáborral, aki a szezon végéig írt alá.

“Miután hazatértem Angliából, a Ferencvárosnál tárgyaltam, ám az Üllői úton nem tartottak igényt rám szakmai okokra hivatkozva” – mondta Gyepes Gábor. “Mindenképpen szerettem volna Budapesten vagy annak környékén maradni, mégpedig családi okok miatt. A Vasas mutatott leginkább érdeklődést irántam, és azt éreztem, hogy igazán szeretnék, ha Angyalföldön futballoznék.”

A 30 éves védő azt is elárulta, hogy gyorsan megegyezett a klubbal: havi bruttó 100 ezer forintban állapodtak meg, de ha sikerül bennmaradnia a csapatnak az élvonalban, akkor egymillió forintos prémiumot kap. A Vasas hat fordulóval az OTP Bank Liga vége előtt 20 pontjával a kieső, 15. helyen áll a tabellán, hátránya három pont a közvetlen előtte, bennmaradást érő helyen álló Pápával szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik