Foci

Raúl az Eb-n térhet vissza a válogatottba

Vicente Del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy a veterán csatár akár ott lehet az Európa-bajnokságon.

 


A 61 éves szakember nem zárta ki, hogy behívja az EB válogatott keretébe az ex-Real Madrid támadót, mivel Raúl elképesztő formában játszik az idei szezonban a Schalke színeiben: 41 tétmérkőzésén lépett pályára a Királykékeknél ebben az idényben, és 20 találatig jutott.

A spanyol válogatottból 2006 óta nélkülözött 34 éves focista a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Eb-n térhetne vissza a nemzeti tizenegybe. Del Bosque rejtélyesen nyilatkozott a játékos kerettagságát illetően. „Lehet, hogy kap majd meghívót” – mondta az edző.

Del Bosque egyelőre nem tudja, hogy számíthat-e a kontinenstornán David Villára, a Barcelona tehetségére, aki jelenleg sípcsonttörésével kénytelen a pálya mellől nézni a katalánok találkozóit. „Szeretnénk, ha részt vehetne az EB-n, de játéka még mindig kérdéses. A legutolsó pillanatig kivárunk majd a nevezését illetően” – fejezte be mondandóját a menedzser.

A csoportkörben Olaszország, Írország és Horvátország lesz a hispán csapat ellenfele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik