Foci

Ászok a strandlabdarúgó-válogatottban

Bodnár László is a magyar strandlabdarúgó-válogatottal készül, a fiúk egy szentpétervári tornára utaznak jövő héten.

A magyar válogatott kerete egy hete készül az Építők Sportelepen Massimiliano De Celis irányításával – írja az mlsz.hu.

A jövő heti rangos, tizenkét csapatos viadalon a mieink mellett a holland és a fehérorosz válogatott, valamint összesen kilenc orosz klub, köztük a klubvilágbajnokságon érdekelt, az orosz nemzeti együttes tagjainak többségét felvonultató Lokomotiv Moszkva vesz részt. Legjobbjaink kedden kelnek útra, ahol összesen öt mérkőzést játszanak majd.

A gyakorlók között szerda óta egy meglepetésember is felfedezhető: Bodnár László, a Debrecen, a Dinamo és az Arszenal Kijev, a Roda és a Salzburg korábbi játékosa, aki nyár óta csapat nélküli, most azonban kipróbálja magát homokon is.

Az orosz városban egy másik nagypályáról ismert labdarúgó is erősíti a magyar csapatot: Schultz Levente, aki a Ferencváros után számos hazai klubban szerepelt, majd kipróbálta magát Ausztriában és Németországban is, legutóbb az osztrák negyedosztályú SV Rohrbach gárdáját erősítette. Schultz később csatlakozik a strandfoci-válogatotthoz.

A magyar csapat kerete
Kapusok: Szűcs László, Tasselmájer Adrián
Mezőnyjátékosok: Ábel Péter, Badalik Szabolcs, Berkes László, Besenyei Ferenc, Bodnár László, Fekete Viktor, Jaksa Péter, Forgács Dávid, Hajlinger Balázs, Smeló Dávid, Schultz Levente, Takács Renátó, Weisz Tamás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik