Foci

Önmagától élvez C. Ronaldo

A Real Madrid portugál sztárja szerdán a városi rangadón három gólt rúgott. A második után megdöbbentő mozdulatokkal fejezte ki örömét.

Cristiano Ronaldo hihetetlen tempóban és számban lövöldözi a gólokat. Szerda este az Atletico Madrid elleni fővárosi derbin háromszor is mattolta az ellenfél kapusát. A portugál a góllövőlistát már 40 találattal vezeti, amivel – bár csak egyetlen góllal – megelőzte a Barca argentín zsenijét, Lionel Messit is. A spanyol rekordot 41 góllal tavaly állította fel Ronaldo, így a hátralévő hat fordulóban ez egészen biztosan megdől majd. Ronaldo mindemellett hétszer triplázott idén, ami az egy bajnoki évadban szerzett mesterhármasok tekintetében már most spanyol csúcs.

Ami szintén csúcs, az a portugál gólöröme. A madridi rangadón CR7 olyat tett, amit sportpályán még nem nagyon látott szurkoló. Káprázatos második gólját követően jobb kezével elég félreérthető (vagy félre nem érthető) mozdulatsort mutatott be. Mindenki döntse el maga, mit is akart ezzel üzenni, Ronaldo…

Cristiano Ronaldo sajátos gólöröme 1:21-től

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik