Foci

Ferguson: Több meccset nem veszíthetünk

A Manchester United menedzsere a szerda esti Wigan elleni vereség ellenére biztos benne, hogy csapata nyeri a bajnokságot.

Szerda este a Premier League 33.fordulójában a Manchester United idegenben 1-0-ra kikapott a tabella 17. helyén álló Wigantől. A mérkőzés után Ferguson mérgesen indult az öltözőbe, hol csak sejteni lehet, hogy mi zajlott le. A későbbi sajtótájékoztatón a Vörös Ördögök mestere szűkszavúan nyilatkozott.
„A Wigan jobban játszott és megérdemelte a győzelmet. De több vereségünk nem lehet, mert azzal veszélybe kerülhet a bajnoki cím.”

Eközben a Manchester City 4:0-ra győzedelmeskedett a West Brom felett. Mancini büszkeséggel beszélt a csapatról, de hozzátette: „A Manchester Unitedet nem szabad lebecsülni. A városi rivális öt pontos előnyét pedig szinte már lehetetlen behozni. A United tegnapi veresége után biztosan felszívja magát és a hátralévő fordulókban gigászi küzdelmet folytatnak majd a végső győzelemért. De állunk elébe.”

Mancini elmondta, félő, hogy véglegesn eldőlt a bajnoki cím sorsa, mindenesetre nagyon készülnek az április 30-i városi derbire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik