Foci

Balotelli vezekel bűneiért

"Super Mario" bocsánatot kért viselkedése, és az Arsenal ellen kapott piros lapja miatt.

“Nagyon sajnálom a történteket, és a gondot amit okoztam a csapatomnak, és az edző Roberto Mancininek. Nagyra tartom őt, és tisztelem.” – nyilatkozta Balotelli, aki legutóbb az Ágyúsok elleni őrült viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. Az olasz tréner hétfőn kifejtette, hogy idén már nem számít az olasz támadóra, ugyanis előbb saját magának kell rádöbbenie arra, hogy akár tönkre is teheti a karrierjét.

Mancini azt is kiemelte, hogy tárgyalni fog a Manchester City vezetőivel a labdarúgó esetleges eladásáról. Balotelli emellett sem ment el szó nélkül: “Ami a jövőmet illeti, le fogok ülni a vezetőséggel, és meglátjuk mire jutunk.”

Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az elmúlt hetekben látottakat azzal szankcionálná, hogy nem válogatná be az Európa-bajnokságra utazó keretbe. “Nem hágtam át Cesare etikai kódexét, de nem is szeretnék kimaradni a válogatottból. Egyszer már egy hülyeség miatt ez megtörtént, nem akarom, hogy másodszor is bekövetkezzen” – mondta a balhés Balotelli.

A játékost akár kilenc mérkőzésre szóló eltiltással is büntethetik: a piros lap után automatikusan egy találkozót kell kihagynia, mivel ez volt a harmadik kiállítása, ez további kettővel növekszik. Könnyen elképzelhető, hogy további három meccset kap azért a belépőért, amelyet Alex Songgal szemben követett el vasárnap, amennyiben ez megtörténik, akkor automatikusan még újabb három összecsapással toldják meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik