Foci

Pontokat hullajtott a Real

A madridiak hazai pályán gól nélküli döntetlent játszottak a Valenciával, így a Real előnye négy pontra csökkent az üldöző Barcelonához képest.

Pedig a Blancók akár már 2-0-ra is vezethettek volna tíz percnyi játék után, de Cristiano Ronaldo előbb centikkel lőtt mellé, majd pedig a kapufát lőtte telibe. A Valencia előtt is adódtak lehetőségek, de vagy Casillas védett óriásit, vagy a támadók voltak pontatlanok.

A fordulást követően is pontatlanok voltak a csapatok a befejezésnél, vagy másképp fogalmazva a kapusok mindíg a legjobb helyen voltak. A kiegyensúlyozott küzdelmet jól jellemzi, hogy a vendégek is lőttek két óriási kapufát, Costa lövése után például csak centiken múlt, hogy nem egygólos Valencia vezetést mutatott az eredményjelző.

A hajrában Benzema hagyta ki a legnagyobb ziccert: Ronaldo gurított neki középre, majd a francia válogatott támadó kapásból lőtt, de a labda elakadt Guaitában, a kipattanót pedig közvetlen közelről szintén a hálóőrbe fejelte.

A találkozó összefoglalója:

Ezzel a döntetlennel a Real Madrid előnye négy pontra csökkent, míg a Valencia őrzi harmadik helyét, döbbentes módon huszonhat ponttal lemaradva a katalánok mögött.

Eredmény – Primera Division, 31. forduló
Real Madrid-Valencia 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik