Foci

Pontot raboltak a magyar fiatalok a Real Madridtól

A Puskás Suzuki Kupa szombati játéknapján a Videoton Puskás Akadémia 2-2-es döntetlent játszott a Real Madriddal.

Az utánpótlástorna házigazdája jól kezdte az 1200 néző előtt lejátszott meccset, Spandler egy szabadrúgás után bólintott a kapuba. Nem váratott magára sokat a spanyolok válasza, a Real is egy fejessel talált be, José León volt az elkövető.

A második félidőben a vezetést is megszerezte a Madrid, Agoney is feliratkozott a góllövőlistára. Ez az állás sem tartott sokáig, hazai oldalról Lorentz Márton villant, a vége így 2-2 lett. A tizenegyesrúgásokat a blancók nyerték meg 2-1-re. Érdekesség, hogy az ibériai gárdában kezdőként pályára lépett Zinedine Zidane fia, Enzo is, az első felvonásban egy életveszélyes beadással vétette észre magát.

A Puskás Suzuki Kupa történetében a Videoton Puskás Akadémia csapata első ízben szerzett pontot a neves rivális ellen.

A játéknap másik mérkőzésén a címvédő Honvéd rendkívül magabiztosan, 5-1-re nyert az Austria Wien ellen, ezzel elsőként bejutott az elődöntőbe.

Eredmények – Puskás Suzuki Kupa
A csoport:
Videoton Puskás Akadémia – Real Madrid 2-2 (1-1)
Videoton Puskás Akadémia: Wittner – Baksa, Lorentz, Illés, Spandler – Fényes, Büki (Vincze, 66.) – Tóth L. (Molnár, 78.), Zsótér (Szelei 61.), Vallejos – Tóth M. (Németh, 66.)
Real Madrid: Caba (Alexandro, a szünetben) – Francisco, Vicente, León, Mario (Felipe, 58.) – Enzo Zidane (Álvaro), Pablo Iglesias, Javier Munoz, Miquel Angel, Agoney (Berna 74.) – Jaime
Gólszerzők: Spandler (10.), Lorentz (69.) illetve León (18.), Agoney (62.)
Sárga lap: Javier Munoz (55.)
B csoport:
Budapest Honvéd-Austria Wien (osztrák) 5-1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik