Foci

Husztiék nyertek, Dzsudzsákék ikszeltek

Dzsudzsák Balázs és Huszti Szabolcs is pályára lépett az orosz labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Előbbi csereként, tuóbbi kezdőként.

A Dinamo Moszkva a Rubin Kazanyt fogadta hazai pályán az orosz bajnokság felsőházában, a hazaiaknál ezúttal is csak a kispadon kapott helyet Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott szélső a 72. percben állt be csereként, ekkor pedig már 1-1 volt az állás, Misimovic találatára Valdez válaszolt kazanyi oldalról.

A bajnokság hivatalos honlapja két esetnél említette meg Dzsudzsákot: egyszer mikor beállt ,egyszer pedig egy beadásnál, azonban ívelését követően nem alakult ki veszélyesebb helyzet. A végeredmény maradt az 1-1, a Dinamo sajnálhatja a két elvesztegetett pontot, ugyanakkor a Kazanyt továbbra is maga mögött tudta tartani.

Mind a két csapat sajnálhatja a döntetlent:

Később egy másik magyar érdekeltségű csapat, a Zenit is pályára lépett, ráadásul Huszti Szabolccsal a kezdőben. Úgy tűnik ez nem honfitársaink napja volt Oroszországban, ugyanis a Szentpétervár szélsője sem remekelt, edzője le is kapta a pályáról a szünetben és Arsavint küldte be. A címvédő, egyben listavezető Zenit végül 1-0-ra nyert a Lokomotiv Moszkva otthonában.

Eredmények – Premjer-liga
Dinamo Moszkva – Rubin Kazany 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Misimovic (10.) illetve Valdez (67.)
Lokomotiv Moszkva – Zenit Szentpétervár 0-1 (0-0)
Gólszerző: Sirkovo (75.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik