Foci

Milan: Messit szerződtetni képtelenség

Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője elismerte, beszélt Lionel Messivel, de az argentin focizseni nem hagyja el a Barcelonát.

A Milan úgy utazott el Barcelonába, a katalánok elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóra, hogy tudja, gólt kell szereznie a továbbjutáshoz.

A hazaiak motorja ezúttal is az argentin klasszis, Lionel Messi lesz (Xavin és Iniestán kívül), és Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője a meccs kapcsán elárulta, bizony megpróbálta elcsábítani Milánóba a Bolhát.

“Mindent megadnék azért, hogy Messi nálunk játsszon, de ez lehetetlen. Beszéltem vele, ő a Barcelona szimbóluma, jelképe, és azt mondta, nagyon jól érzi magát a katalánoknál. Azt hiszem, egész pályafutása során ott játszik majd” – mondta a goal.com-nak adott nyilatkozatában az olasz sportvezető.

Galliani megszólalt Thiago Silva ügyében is, a Barca állítólag ostromolja a brazilt: “Remélem, eljutok a nyáron Barcelonába, de nem azért, hogy Thiago Silva ügyében tárgyaljak. Nem engedjük el őt”.

Seydou Keita is szóba került a rövid interjú alatt: “Jól illeszkedne a csapatunkba, de jelenleg nem tervezzük, hogy a Barcelonából igazolunk” – nyugtatta meg a kételkedőket Adriano Galliani.

Az első meccsen nem született gól a BL-negyeddöntőben, beharangozó írásunkat ITT olvashatod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik