Foci

Egy félidő alatt lerendezte a Juve a Nápolyt

45 percnyi játék után még 0-0 volt az állás a Serie A vasárnap esti rangadóján, melyet a Juventus végül 3-0-ra nyert meg.

Az első félidőben inkább tapogatózó volt a játék Torinóban, a csapatok nem nagyon találták a fogást a másikon, így nagy izgalmak nem is voltak. Nem úgy fordulás után, Bonucci már az 53. percben megszerezte a vezetést, ettől pedig felpörgött a Juventus.

Sorra érkeztek a hazai lehetőségek, sokáig azonban csak nem akart összejönni az újabb gól. A 75. minutumban aztán Vidal egy remek csellel elküldte védőjét majd a hosszú felső sarokba bombázott.

A Napolit láthatóan megfogta ez a gól, ráadásul Quagliarella kis híján a félpályáról ragasztott be egy újabb találatot a kapujából kissé kint álló De Sanctis fölött. Így sem úszták meg a vendégek, a csereként beszálló Del Piero egy tanári csel után szöktette Quagliarellát, a támadó pedig védhetetlenül lőtte ki a rövid felsőt, beállítva a 3-0-s végeredményt.

A Juventus így kihasználta a Milan szicíliai botlását és két pontra megközelítette a címvédőt. Vereségével a Nápoly a Lazio mögött ragadt.

Eredmény – Serie A, 30. forduló
Juventus – Napoli 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Bonucci (53.), Vidal (75.), Quagliarella (83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik