Foci

Újabb Real-győzelem, újabb Ronaldo-gólok

A Real Madrid 5-1-re legyőzte az Osasunát Cristiano Ronaldo két góljának és két gólpasszának köszönhetően.

Mindössze hat percet kellett várni az első villanásra: Ronaldo adott be mesterien a bal szélről, a labda pedig az üresen álló Benzemát találta meg. A támadó kapásból, Marco van Basten 1988-as gólját lekopírozva kilőtte a hosszú felsőt (0-1). Fél órával később érkezett az újabb találat: Ronaldo a kaputól harminc méterre kapta meg a labdát. Felnézett, látta hogy körülbelül egy labdányi hely van a kapu jobb oldalában, így elemi erővel bezúdította a játékszert a megcélzott területre (0-2).

Még 45 perc sem telt és Higuain is megrezgette a hazai hálót: kitűnően ugrott ki a leshatárról, majd a kimozduló Fernandez fölött átpörgette a labdát (0-3).

A fordulás után Nino még egy fejessel szépíteni tudott, de újból Ronaldo percei következtek. A portugál zseni ezúttal szabadrúgásból volt eredményes, megszerezve idei 37. gólját a bajnokságban. Ennyi azonban nem volt számára elég, Higuaint is kiszolgálta egy gólpasszal, ezzel beállítva az 5-1-es idegenbeli győzelmet. Meg kell jegyeznünk, a játékvezető a 90. percben kiállította Lamah-t második sárga lapja után.

A Real Madrid az idei bajnokságban elérte a 100. rúgott gólt, és kilenc pontos előnnyel vezetik a tabellát a rivális Barcelona előtt.

Benzema bombagólja:

Ronaldóé sem volt semmi:

Eredmény – Primera Division, 30. forduló
Osasuna-Real Madrid 1-5 (0-3)
Gólszerzők: Nino (48.), illetve Benzema (6.), Ronaldo (37., 70.), Higuain (40., 77.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik