Foci

Nagy dobásra készül a City: Ronaldo újra Manchesterben?

Az egyik vezető európai portál értesülései szerint a Manchester City le akarja igazolni Cristiano Ronaldót a nyáron.

A goal.com angol és spanyol informátoraira hivatkozva szellőztette meg, hogy a tehetős Manchester City rekordösszeget tenne le a Real Madrid asztalára. A luzitán klasszis 2009 júniusában érkezett a spanyol fővárosba 80 millió font ellenében, ennyit korábban egyetlen labdarúgóért sem fizettek ki – erre licitálhat rá az angol klub.

A blancók történetében a leghamarabb századossá váló Cristiano Ronaldo ráadásul maga is rendkívül jól járna a transzferrel, ugyanis – megkapaszkodni ér – a City heti 4-500 ezer fontos álomgázsit adna neki, ami forintba átszámolva alsó hangon is 144 millió 376 ezret tesz ki.

A dolog érdekessége egyébként, hogy a manchesteri klub vezetőivel nagyon jó viszonyt ápol Jorge Mendes, a játékos ügynöke. Ő képviseli José Mourinhót is, akit szintén szóba hoztak már a Cityvel, mint Roberto Mancini utódja, de Falcao is az ügyfelei közé tartozik, akit szintén meg akar vásárolni a tehetős dubaji tulajdonosokkal bíró angol klub.

Ronaldo korábban hat évet húzott le Manchesterben, akkor a Unitedet erősítette. Háromszor lett bajnok a Vörös Ördögökkel, két angol Ligakupát, illetve egy-egy Bajnokok Ligáját, FA-kupát, klubvilágbajnokságot és angol Szuperkupát (Community Shield) nyert a Uniteddel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik