Foci

Bogdán Ádámot élteti az angol sajtó

A Bolton Wanderers kapusa ismét bizonyított, a Tottenham ellen ugyan hármat kapott, de teljesítményét magasztalják a szakírók.

Ahogyan arról írtunk, nem sikerült a Wembley-ben rendezendő elődöntőbe jutnia a Bolton Wanderersnek az angol Fa-kupában, miután a Tottenham elleni újrajátszott meccsen 3-1-re kikapott az együttes.

A meccs azért is kapott különös figyelmet, mert egy ismételt találkozó volt, az elsőn ugyanis Fabrice Muamba, a Wanderers játékosa szívrohamot kapott. A hírek a fiatal játékosról azóta folyamatosan érkeznek, szerencsére már jobban van.

A meccs egyik hőse vitathatatlanul Bogdán Ádám volt, aki úgy tűnik, végérvényesen kiszorította a finn Jaaskelainent a csapat kezdőjéből. Összesen 15 bajnokin szerepelt, 7 FA-kupa és 6 Ligakupa-meccsen eddigi angliai pályafutása során.

A The Sun című lap a meccs hősének nevezte a magyar kapust, aki az egyik londoni támadásnál például kétszer is bravúrral védett – videó az esetről ITT.

Az nagy presztízsű ESPN a meccs emberének választotta a magyar kapust, a Premier League hivatalos oldala és a Guardian is kiemelten foglalkozik a 24 éves magyarral, akinek majdnem 9-es osztályzatot adtak.

A Sky Sportsnál 9,4 a pontszám, a goal.comnál pedig (amely egy nagyon szigorú szakportál) 8-assal lett a mezőny legjobbja – emlékeztet a pepsifoci.hu oldal összegzésében.

A találkozó góljai:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik