Foci

Mourinho Oscar-díjas alakítása

José Mourinho, a Real Madrid edzője a kiállhatatlanság teljes repertoárját felvonultatta az APOEL elleni BL-negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón.

A papírforma alapján a madridi csapat könnyű ellenfelet kapott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, már amennyire a Lyont kiejtő csapatot annak lehet nevezni.

José Mourinho viszont ugyanolyan morcos volt a meccset felvezető ciprusi sajtótájékoztatón, mint ahogy azt az őt istenítők vagy éppen utálók a fontos meccsek előtt megszokhatták.

A blancók trénere szakmai körben, a játékosai között teljesen máshogy viselkedik, mint amikor szembekerül örök ellenfeleivel, az újságírókkal. Így volt ez Nicosiában is, ahol Mourinho arcán az unalom, az utálat és a bosszankodás váltakozott, miközben Semi Khedirával ült a pulpituson.

A sokadik elmormolt “basta”, óranézegetés és grimaszolás után a portugálnak akkor lett elege az egészből, amikor az egyik spanyol médiamunkás arról faggatta Khedirát, hogy a Villareal elleni botránymeccshez hasonlóan előfordulhat-e az, hogy bojkottálják a nyilatkozatokat.

A távozási szándékát már korábban is jelző Mourinho erre érzékletes választ adott, mert felállt, és kiballagott a teremből.

Annyi azért még korábban kiderült: a Real mestere számít rá, hogy a stabil ciprusi kiscsapat ellen lehet, hogy csak hazai pályán dől el végleg a továbbjutás.

Az APOEL Nicosia-Real Madrid mérkőzést a Pro4, a Benfica-Chelsea meccset a DIGI sport közvetíti 20.45-től.

Mourinho Cipruson sem tagadta meg önmagát:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik