Foci

Fontos győzelmet aratott a Siófok

A Kaposvár alsóházi rangadón kapott ki hazai pályán a Siófoktól a labdarúgó OTP Bank Ligában.

Azonos pontszámmal állt a Kaposvár és a Siófok a két együttes szombati összecsapása előtt, mindkét együttesnek nagy szüksége volt a pontokra a kiesés elleni harcban.

Az első félidőben a vendégek nagyon meglepték a házigazdát, a Balaton-partiak 3-0-s előnnyel vonulhattak a szünetre. A vezetést Nyári szerezte meg egy közeli fejessel, majd Haraszti duplázta meg az előnyt, a játékrész vége előtt nem sokkal pedig Melczer volt eredményes egy kontra végén.

A második félidőben próbált kapaszkodni a hazai pályán a bajnokságban a meccs előtt még veretlen Rákóczi, és az 57. percben Bebeto találatának köszönhetően kétgólosra csökkentették a különbséget. Sőt, nagyjából negyedórával a rendes játékidő vége előtt Haruna csapta be védőit, majd a kapuba lőtt, ezzel a Kaposvár hátránya már csak egyetlen gól volt.

Sisa Tibor alakulata rohamozott az egyenlítésért, de végül a Siófok sikeresen megőrizte a vezetést, és idegenben 3-2-re nyert, fontos pontokat szerezve ezzel. Mihalecz István együttese győzelmének köszönhetően a tizedik helyre ugrott előre, míg a Kaposvár a tizennegyedik, még bennmaradást jelentő pozícióban áll.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló
Kaposvári Rákóczi-FGSZ Siófok 2-3 (0-3)
Kaposvár, 3000 néző, V: Iványi
Kaposvár: Hajduch – Okuka, Zsók, Graszl, Gujic (Haruna, 34.) – Horváth T. (Hegedűs, 77.), Addo (Bebeto, 54.) – Bőle, Safaric, Mustapha – Grumic. Veztőedző: Sisa Tibor
Siófok: Heinrich – Mogyorósi, Nyári, Fehér, Fejes (Kiss Zs., a szünetben) – Haraszti, Egerszegi, Kecskés, Melczer (Sowunmi, 75.), Pál Sz. (Heffler N., 18.) – Simon A. Vezetőedző: Mihalecz István
Gólszerzők: Bebeto (57.), Haruna (73.), illetve Nyári (17.), Haraszti (20.), Simon A. (36.)
Sárga lap: Okuka (26.), Mustapha (35.), Haruna (64.), illetve Melczer (5.), Mogyorósi (45.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik