Foci

Véber Mezőkövesden kapott kispadot

Az NB II. Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry csütörtökön megállapodott Véber Györggyel. Szerződése 2013. június 30-ig szól.

Az nb1.hu cikke szerint a Keleti csoport kilencedik helyén szerénykedő Mezőkövesd-Zsóry SE elnöksége közös megegyezéssel szerződést bontott Szabados György vezetőedzővel. A gárda kispadja ugyanakkor nem maradt sokáig üresen, ugyanis a vezetők egyből megállapodtak Véber Györggyel, aki csütörtöktől irányítja majd a felnőtt csapat irányítását, szerződése 2013. június 30-ig szól.

Véber ezt megelőzően Pápán dolgozott, 2009 januárja töltötte be a Lombard vezetőedzői posztját és az élvonalba juttatta, majd két idényben is bent tartotta az NB I.-ben az együttest. A gárda jól kezdett a most zajló bajnokságban, azonban egy kilencmeccses mélyrepülés miatt október végén közös megegyezéssel szerződést bontott vele a klub, azóta is ifj. Bene Ferenc a Pápa trénere.

A Mezőkövesd ebben az idényben 19 mérkőzést játszott le az NB II.-ben, hat-hat győzelem és döntetlen mellett hétszer is kikapott a gárda, így a kilencedik keleten. A borsodiak 15 pontos hátrányban vannak az éllovas Szolnok mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik