Foci

Inkább nem is mondtak semmit a madridiak

A Real Madrid képviseletében senki nem vett részt a Villarreal elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón, s a vegyeszónában sem adott senki sem interjút.

A madridiakat “felháborította” a játékvezető ténykedése, s azért tartózkodtak a sajtóval való találkozástól, nehogy olyasmit mondjanak, aminek később következménye lenne – közölte a mérkőzést közvetítő La Sexta csatorna, amely be is mutatta, amint a játékosok és a vezetők az öltözőből egyenesen a buszhoz mentek anélkül, hogy bárkivel is szóba álltak volna.

Az 1-1-es eredménnyel zárult szerda esti találkozót a Real Madrid kilenc játékossal fejezte be. Paradas Romero játékvezető Ramost a második sárga lapja miatt küldte le a pályáról a hajrában, Özilt pedig azért, mert tiltakozott. Ugyancsak idő előtt az öltözőbe kellett vonulnia José Mourinho vezetőedzőnek. A bírói jelentés szerint Pepe is kapott piros lapot, mégpedig a mérkőzés után, mert inzultálta őt az öltözőkhöz vezető folyosón. Mourinho segítőjét pedig már a 48. percben elküldte a játékvezető a kispadtól.

Egyébként találkozó 62. percében Cristiano Ronaldo szerzett vezetést a fővárosiaknak, ezzel a 91. mérkőzésén már a 99. gólját szerezte a Real színeiben és közel került ahhoz, hogy megdöntse Puskás Ferenc egyik rekordját. Az Aranycsapat legendás kapitányának 105 mérkőzésre volt szüksége a 100. találathoz. A spanyol Marca szerint a portugál már rekorder, azonban a mérvadó lap sajátos gólszámítást alkalmaz egy tavalyelőtti vitatott találat óta.

Mindenesetre a Real Madrid a saját dolgát nehezítette meg az elmúlt szűk egy hétben, ugyanis a Málaga és a Villarreal ellen is “megnyert” meccset adott ikszer a találkozó hajrájában. A Barcelona így szép csnedben már hatpontos közelségben van, ami tekintve, hogy a tavaszi El Clásicót a Nou Campban rendezik akár még kevésnek is tűnhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik