Foci

Anelkát Lampard és Ferdinand követheti Kínába

Egy kínai klub fejenként heti 250 ezer fontos fizetést kínál a Ferdinand, Lampard párosnak, amennyiben otthagyják a Chelseat.

A Guizhou Renhe elnöke, Wang Guolin komolyan veszi a duó szerződtetését, ugyanis az ajánlott heti negyed millió fontos összeg közel sem nevezhető elhanyagolhatónak. Ehhez azonban Ferdinandnak és Lampardnak a nyáron ott kellene hagynia az angol bajnokságot a kínai pontvadászatért.

“A legjobb csapatot akarom összeállítani Kínában, ezért nem sajnálok ennyit fizetni a két játékosnak” – nyilatkozta Guolin. Pini Zahavi, Ferdinand ügynöke a távol-keleti ajánlat kapcsán úgy fogalmazott, hogy a kínaiak mindent elérnek, amit csak akarnak.

Ezzel a két átigazolással azonban nem elégedne meg a Guizhou Renhe, ugyanis edzőt is keresnek: elképzeléseik szerint a legmegfelelőbb tréner a posztra Jose Mourinho lenne, akinek heti 300 ezer fontos fizetést kínáltak. A portugál mester azonban leszögezte, mindenképpen Európában szeretne maradni.

Egy másik kínai klub, a Sanghaj Shenhua korábban már megszerezte a Chelseatől Nicolas Anelkát, és versenybe szálltak az elefántcsontparti Didier Drogbáért is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik