Foci

Pazar szabadrúgásgóllal rabolt pontot Madridból a Málaga

A Málaga együttese egy 92. percben szerzett találattal csikart ki 1-1-es döntetlent a Real Madrid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

A vasárnap késő esti mérkőzésen mind a két csapaton volt győzelmi kényszer, a Real Madrid tízpontos előnyét szerette volna visszaállítani az ősi rivális Barcelona előtt, míg a Málaga negyedik helyét őrizte volna, melyre odafurakodott a Levante.

Megható jelenet vezette fel a bajnokit, ugyanis a blancók játékosai egy különleges pólóval fejezték jókívánságaikat a májátültetés előtt álló Eric Abidalnak, illetve szombaton a pályán összeeső Fabrice Muambának. A meccs aztán pörgősen indult, mind a két fél előtt adódtak lehetőségek, majd a 35. percben Cristiano Ronaldo remekül ívelt Karim Benzema fejére, a gallnak nem okozott gondot a hálóba fejelnie a labdát.

A második felvonásban úgy tűnt, hogy elfogyott az erejével a Málaga, azonban sem Benzema, sem Ronaldo nem tudott értékesíteni egy-egy ziccert, így maradt a minimális különbség a csapatok között. A felvonás hosszabbításában jártunk, amikor szabadrúgáshoz jutotta a vendégek, a Málaga legjobbja, Santi Cazorla pedig bődületes erővel bombázott a hosszú felső sarokba, beállítva az 1-1-es végeredményt.

Így lett 1-1 a végeredmény:


real 1-1 by Futbol2101

A Real előnye így nyolc pontra olvadt a Barca előtt, míg a Levante és Málaga még ádáz csatát fog vívni a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik pozícióért.

Eredmény – La Liga, 27. forduló
Real Madrid – Málaga 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Benzema (35.) illetve Cazorla (92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik