Foci

Óriási balhé Megyeriék csúcsrangadóján

Félbeszakadt a Panathinaikosz-Olympiakosz görög bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A szurkolók nem bírtak magukkal.

Hisztérikus balhévá alakult át a görög labdarúgó-bajnokság idei legnagyobb rangadója. A 25. forduló zárómérkőzése félbeszakadt.

A ligát négy ponttal vezető, Megyeri Balázst ezúttal is a kezdőcsapatban szerepeltető Olympiakosz Pireusz a Panathinaikosz otthonába látogatott. Rudolf Gergely nem volt ott a hazaiaknál.

Európa egyik legfélelmetesebb stadionja ez, 50 ezer Pana-drukker csinálta a hangulatot, de ott voltak a vendégek közül is jó páran. Mégsem velük, hanem a rendőrökkel kerültek összetűzésbe a hazai szurkolók. A szó szoros értelmében összetűzésbe, ugyanis tüzet gyújtottak a lelátón a szünetben, valamint székekkel és kövekkel dobálták meg a rendfenntartókat. Sokan megsérültek, de a szünet után folytatódott a találkozó.

Nem bírtak magukkal a Pana drukkerei:

A meccsen az 51. percben szerezte meg a vezetést az Olympiakosz. Miután ismét kitört a balhé a lelátón, a játékvezető a 85. percben lefújta a mérkőzést.

Szinte biztos, hogy 5 percért nem játsszák majd újra a találkozót, így alighanem Megyeriék kapják a három pontot. Mellesleg ne menjünk el Megyeri Balázs teljesítménye mellett szó nélkül: ebben a pokoli hangulatban sem kapott gólt a magyar kapus.

Felvételek a Panathinaikosz stadionjából:

Újabb képek a balhéról:

Eredmény – görög bajnokság
Panathinaikosz -Olympiakosz Pireusz 0-1 – félbeszakadt a 85. percben
gólszerző: Abdount (51.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik