Foci

Moszkvában járt a magyar kapitány

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnézte a Dinamo Moszkva-Zenit orosz bajnoki mérkőzést.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Dinamo Moszkva 5-1-re kikapott hazai pályán a listavezető Zenit Szentpétervártól az orosz Premjer Liga felsőházi rájátszásában.

A Dinamóban Dzsudzsák Balázs végig játszott, gólpasszt adott, a Zenitben a 60. percben állt be Huszti Szabolcs, aki előbb gólpasszt adott, majd hatalmas gólt lőtt.

Egervári Sándor, a válogatott kapitánya élőben, a Dinamo stadionjában nézte meg a meccset, és el is mondta véleményét a szövetség hivatalos weboldalának.

“Rendkívül érdekes meccs volt, mindenképpen örvendetes, hogy a hat gólból háromban aktív szerepet vállalt magyar játékos, Dzsudzsák Balázs gólpasszal, Huszti Szabolcs pedig egy bombagóllal és egy gólpasszal öregbítette a magyar labdarúgás hírnevét” – mondta az mlsz.hu-nak a kapitány.

“Balázs a második félidőben játszott jobban, esetében örömteli, hogy folyamatosan kilencven perceket tölt a pályán, ami gyorsíthatja az átállást, a beilleszkedést új csapatába. A lefújás után hosszasan beszélgettem vele, elsősorban a bolgárok elleni válogatott meccs tapasztalatairól volt szó, fontosnak tartom ugyanis, hogy a következő meccsünkig hátralévő hosszú időszakban ne hordozzuk magunkban ennek a mérkőzésnek a történéseit, mielőbb megoszthassuk a játékosokkal a levont tanulságokat” – értékelt Egervári Sándor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik