Foci

A Bayern nagyon megszórta a Herthát is

A német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Bayern München 6-0-s győzelmet aratott a Hertha otthonában.

Kirobbanó formában futballozik a Bayern München a legutóbbi mérkőzésein, hiszen miután 7-1-re verték a Hoffenheim csapatát, majd BL-meccsen 7-0-ra a Baselt, a Hertha otthonában sem kegyelmeztek Ribéryék.

A bennmaradásért küzdő berliniek nem sokáig bírták bekapott gól nélkül, a 9. percben Müller nyitotta meg a müncheni gólcsapot. Aztán Robben percei következtek, a villámgyors holland szélső kétszer is betalált, másodjára tizenegyesből.

A szünetben már 3-0-ra vezetett a Bayern, előnyüket pedig megduplázták a folytatásban. A második játékrész elején Gomez is belőtt egy tizenegyest, majd Kroos villámgyorsan újabb vendéggólt szerzett.

A 67. percben Robben triplázott, a bajorok harmadik tizenegyesét értékesítve a meccsen. A hetedik müncheni találat ezúttal nem jött össze, de így is fölényes sikert aratott Jupp Heynckes alakulata.

Az újabb Bayern-gála:

A Bayern lemaradása öt pont a listavezető Dortmunddal szemben. A nemrégiben kinevezett Otto Rehhagelnek nehéz dolga lesz a Hertha élén, csapata az utolsó előtti, tizenhetedik helyről várja a folytatást.

Eredmény – Bundesliga, 26. forduló
Hertha BSC-Bayern München 0-6 (0-3)
Gólszerzők: Müller (9.), Robben (12., 19., 67., a másodikat és a harmadikat 11-esből), Gomez (50., 11-esből), Kroos (51.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik