Foci

Gera áprilisban visszatérhet

A West Bromwich Albion magyar középpályása már könnyített edzéseket végez, és edzője szerint hamarosan a pályán láthatjuk.

Roy Hodgson, a West Bromwich Albion menedzsere rövit értékelést adott a csapat weboldalán az együttes jelenlegi helyzetéről.

A szakember szerint még figyelnie kell a jelenleg 14. helyen élló WBA-nak, hogy ne kerüljön a bajnokság hátralévő részében a veszélyzónába, amelytől jelenleg 5 pontra van. A menedzser hozzátette, azonnal jelzi a játékosainak, ha azok lazsálni kezdenek, és magával szemben is kritikus, minden alkalommal felteszi magának a kérdést, mindent megtesz-e annak érdekében, hogy a gárda jól szerepeljen.

Az utóbbi tíz mérkőzésen egyébiránt nem ment a csapatnak, és így szerepet kaphatnak az eddig kevés játéklehetőséggel bírók a közeljövőben.

Ami Gera Zoltánt illeti, beszélt Hodgson róla is a helyzetjelentésében. “Zoltán lehetséges, hogy már ebben a szezonban visszatér. Eredetileg úgy számoltunk, hogy ez nem lehetséges, de most úgy néz ki, április végén, május elején játszhat. Jelenleg fejelget és fut, a bonyolultabb edzéseken azonban még nem vesz részt” – így a szakember.

Gera a Tottenham elleni mérkőzésen sérült meg november 26-án.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik