Foci

Már Tévezzel keserítheti a City a Chelsea-t

Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, hogy Carlos Tévez egy hét múlva pályára léphet a Chelsea elleni bajnokin.

Az argentin légiós, aki komoly összetűzésbe keveredett az olasz trénerrel, s emiatt a manchesteriek meg is akartak szabadulni tőle, legutóbb szeptember 21-én futballozott tétmérkőzésen. A dél-amerikai játékos egy hete már helyet kapott a tartalék együttesben és gólt is szerzett.

A 28 éves Carlos Tévez akkor vált kegyvesztetté, amikor állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Ezért októberben 600 ezer fontos bírságot szabtak ki rá, amelyet később megfeleztek.

Ezt követően három hónapig klubjának engedélye nélkül hazájában tartózkodott, Roberto Mancini pedig januárban úgy nyilatkozott, soha többé nem szerepelhet a csapatban. A hazautazásért az egyesület hat heti fizetésmegvonással, azaz közel egymillió fontos pénzbírsággal sújtotta Tévezt, aki fellebbezett a döntés ellen, ám ezt februárban visszavonta, egyúttal elnézést kért.

A futballista iránt a januári átigazolási időszakban a Paris Saint-Germain, az AC Milan és az Internazionale is érdeklődött – végül mégis maradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik