Foci

Megvált Adrianótól a Corinthians

Közös megegyezéssel szerződést bontott a korábbi válogatott Adrianóval a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians.

Az egyesület hétfő este jelentette be, hogy felbontotta a 30 esztendős támadóval kötött, eredetileg június végéig szóló megállapodást.

“A Corinthians mindent megtett, hogy segítsen Adrianónak – nyilatkozta Roberto de Andrade klubigazgató. – A lehetőségeinkhez mérten igyekeztünk elősegíteni, hogy visszanyerje a legjobb formáját. Most azonban úgy döntöttünk, a legjobb az lesz, ha nem folytatjuk a közös munkát.”

A csatár tavaly márciusban írt alá a Sao Pauló-i csapathoz, de azóta mindössze nyolc alkalommal lépett pályára, és csak két gólt szerzett.

A Flamengóval a 2009-es szezonban brazil bajnoki címet nyert Adriano az elmúlt években árnyéka önmagának: pályafutása csúcsán, 2001 és 2009 között az olasz Internazionaléban 123 bajnoki mérkőzésen 48 gólt szerzett, 2000-től 2010-ig pedig 48 alkalommal szerepelt a brazil válogatottban, amelynek színeiben 27-szer volt eredményes.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik