Foci

Jó ebédhez szól a tripla

A spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén az Espanyol 5-1-re verte a Rayo Vallecanót. Nyert az Atlético Madrid is.

Ezúttal két meccset rendeztek ebédidőben a La Ligában, mind a kettőn a hazai drukkerek örülhettek a három pontnak a lefújást követően.

Az Espanyol gyakorlatilag tíz perc alatt eldöntötte a Rayo Vallecano elleni bajnokit, mivel a vendéglátók két védelmi hibát kihasználva már igen korán elhúztak két találattal. A barcelonai csapat biztos előnye tudatában sem állt le, így a szünetig további kettőt hintett a szebb napokat is megélt Rayónak. A vendégek a második félidő elején szépítettek ugyan, de Uche a 68. percben beállította az 5-1-es végeredményt. A nigériai csatár triplázott a meccsen, míg az Internazionalétól kölcsönbe érkezett Philippe Coutinho két gólt szerzett.

Mindeközben az Atlético Madrid egy másik újoncot, a Granadát fogadta a Vicente Calderónban. A hazaiak végig veszélyesebben játszottak, két helyzetet pedig gólra is tudtak váltani, így megérdemelten nyertek 2-0-ra. Falcao újabb találata már emberelőnyben esett, Henriquét a 83. percben kiállította a játékvezető.

Így nyert az Atlético Madrid:


Atletico Madrid vs Granada 2-0 All Goals &… by FootballGoalsHD

A madridiak és a barcelonaiak győzelmükkel feljöttek a már Európa Liga-selejtezőt érő helyen tanyázó Athletic Bilbaóra, egy pont a két csapat hátránya.

Eredmények – La Liga, 26. forduló
Atlético Madrid-Granada 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Miranda (38.), Falcao (90.)
Piros lap: Henrique (Granada, 83.)

Espanyol-Rayo Vallecano 5-1 (4-0)
Gólszerzők: Uche (4., 45., 68.), Coutinho (10., 22.), illetve Tamudo (54.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik