Foci

Pakson kapott ki az Újpest

A Paks hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Újpest együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

Jól kezdett a hazai pályán szereplő Paks szombati bajnoki mérkőzésén, Hrepka az 5. percben kihasznált egy védelmi hibát, és megszerezte a vezetést a hazaiaknak az Újpest ellen.

A vendégek részéről Kabát két szabadrúgással is veszélyeztetett, de még az első félidőben újabb gólt kapott a fővárosi alakulat, miután Hrepka egy kiugratás után átemelte a kapust, majd a kapufáról kipattanó labdát értékesítve alakította 2-0-ra az eredményt.

Kis Károly együttese a második játékrészt is aktívabban kezdte, az Újpest ugyan Kabát révén betalált a kapuba, de lesről.


Magasföldi
a 66. percben megkapta második sárga lapját, a megfogyatkozó Paks ellen így újabb esély adódott a vendégek előtt, de még a szépítés sem jött össze Zoran Spisljak alakulatának.

A Paks 2-0-ra megnyerte az összecsapást Hrepka duplájával, az Újpest továbbra sem tud elszakadni a kiesőhelyek közeléből.

Eredmény – OTP Bank Liga, 19. forduló
MVM Paks-Újpest FC 2-0 (2-0)
Paks, 3468 néző. Vezette: Radványi
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Gévay, Szabó J. – Sipeki, Fiola – Szatmári L. (Mészáros I. 87.), Kiss T., Magasföldi – Hrepka (Montvai 89.). Vezetőedző: Kis Károly

Újpest: Balajcza – Litauszki, Dvorschák, Fodor M., Nagy P. – Proesmans (Jevtic 68.), Vasiljevic – Remili, Kabát, Balogh B. (Tajthy, a szünetben) – Zamostny (Barczi, a szünetben). Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerző: Hrepka (5., 26.)
Sárga lap: Magasföldi (57., 66.), Heffler T. (84.), illetve Fodor M. (47.)
Kiállítva:
Magasföldi (66.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik