Foci

Egyre közelebb a másodosztályhoz Pintér csapata

A magyar labdarúgót ezúttal a kispadon jegelő Zaragoza 3-0-ra kikapott a Real Sociedad vendégeként a spanyol bajnokságban.

A Zaragozának minden egyes pontra égető szüksége lenne, a csapat ugyanis tetemes hátrányban van a még bennmaradást érő 17. helytől. A sereghajtó ezúttal a Real Sociedad otthonában vendégeskedett, a hazai baszkok is minden erejükkel élvonalbeli tagságuk meghosszabbításán vannak.

A vendéglátók végül hamar dűlőre vitték a dolgot, az első félidőben bő húsz perc alatt hármat lőttek a súlytalan Zaragozának. A vendégek ráadásul tíz emberrel fejezték be a mérkőzést, Lanzaro két sárgát is bezsebelt. Pintér Ádám ezúttal csak a kispadról szemlélte az eseményeket.

Mindeközben a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyért csatázó Málaga és Levante is összecsapott egymással. Az utóbbi időben jelentős erősítésen áteső hazaiak végig dominálták a mérkőzést, így a pocsék helyzetkihasználás is belefért, Rondon gólja elegendő volt a három pont begyűjtéséhez.

Este aztán a Sevilla zakózott egyet a kiesés ellen menekülő Sporting Gijón otthonában. Fájó vereség ez a Los Rojiblancosnak, ugyanis a gárda feljöhetett volna a hetedik helyre, ehelyett maradt a tizedik, a riválisok pedig még adósaok a soros meccsükkel.

Eredmény – La Liga, 26. forduló
Málaga – Levante 1-0 (0-0)
Gólszerző: Rondon (51.)

Real Sociedad – Real Zaragoza 3-0 (3-0)
Gólszerzők: Agirretxe (19., 40.), Vela (22.)
Piros lap: Lanzaro (84., Zaragoza)

Sporting Gijón – Sevilla 1-0 (1-0)
Gólszerző: Castro (32.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik