Foci

A hajrában verte a Loki a KTE-t

Adamo Coulibaly büntetőt rontott a meccs hajrájában, a DVSC azonban így is 2-1-re legyőzte a Kecskemétet, Nagy Zoltán lett a találkozó hőse.

Ugyan hazai fölényben kezdődött a mérkőzés, némiképp meglepő volt, hogy a Loki megszerezte a vezetést Szakály váratlan lövésével. Innentől kezdve elég egyértelmű volt a játék képe, a Kecskemét sokáig a saját térfeléről sem tudott kijönni.

Amilyen váratlan volt a DVSC találata, olyannyira meglepetés volt, hogy a félidő hajrájában egalizált a KTE, Bertus ütemtelen lövése csapta be Novakovic kapust, 1-1-nél érte a csapatokat a szünet.

A Kecskemét a második félidőben már aktívabb volt a támadóoldalon is, az első negyvenöt percben látott deffenzív játék a múlté volt. Tököli Attila előtt nagy lehetőség adódott a 71. percben, ám miután lefordult védőjéről, elesett.

A túloldalon Adamo Coulibaly büntetőjét védte Németh Gábor, azonban mégsem örülhetett a pontszerzésnek a Kecskemét, Nagy Zoltán egy szöglet után lecseorgó labdát lőtt a hosszú alsóba a 91. percben, a hajdúságiak 2-1-re nyertek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 19. forduló
Debrecen, 5000 néző, Vezette: Oláh Gábor
DVSC-TEVA – Kecskeméti TE 2-1 (1-1)
DVSC: Novakovic – Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut – Szakály P., Rezes (Yannick 62.), Varga J., Bouadla – Kulcsár T. (Meyé 62.), Coulibaly (Nikolic 81.) Vezetőedző: Kondás Elemér

Kecskemét: Németh G. – Koszó, Balogh B., Varga R., Mohl – Alempijevic, Cukic, Savic – Bori, Tököli (Balog 90.), Bertus (Lencse 62.) Vezetőedző: Török László

Gólszerzők: Szakály P. (15.), Nagy Z. (92.), illetve Bertus (40.)
Sárga lap: Rezes (10.), Szakály (65.), illetve Balogh B. (9.), Alempijevic (72.), Varga R. (79.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik