Foci

Már söre is van a Diósgyőrnek

Együttműködési megállapodást írt alá a DVTK labdarúgócsapata az egyik vezető sörgyárral: promóciós sör kerül a piacra.

Egy csütörtöki sajtótájékoztatón mutatták be a Dreher Sörgyárak Zrt. és a Diósgyőri VTK klubjának közös termékét, amellyel a miskolci szurkolók először a március 11-i hazai bajnokin találkozhatnak.

„A sör és a foci-szurkolás évtizedek óta jó párost alkot. A DVTK nagyon sokat köszönhet lelkes szurkolótáborának, a meccseken teremtett kiváló hangulat az ő érdemük, így természetes, hogy szeretnénk viszonozni kitartásukat. Mi lehet erre jobb megoldás, mint egy saját sör? Számos szempontot vettünk figyelembe, a győztest végül annak mentén választottuk ki, hogy kivel egyeznek leginkább a célkitűzéseink és ki az, aki a leginkább elkötelezett az együttműködés iránt” – mondta Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője.

Így néz majd ki a diósgyőri folyékony kenyér:

A Kőbányai-DVTK március 11-én a diósgyőri stadionban debütál csapolt formában, áprilistól pedig palackos és dobozos formában is elérhető lesz, elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, élelmiszerboltokban és sörözőkben.


„A hosszú távú cél, hogy egy nemzetközi szintű csapatunk legyen, mindezt úgy szeretnénk elérni, hogy közben a szurkolóknak is profi csapathoz illő körülményeket teremtünk. Ennek lényeges eleme lesz a jövőben a Kőbányai-DVTK sör eladásából származó bevétel.

Fontos számunkra az átláthatóság, így a szurkolóink, akik a termék megvásárlásával hozzájárulnak a csapat sikerességéhez, nyomon tudják követni, mi történik a befolyt összeggel. Ezért is hozunk létre egy számlálót, amin látható, mekkora összegről beszélünk, párhuzamosan pedig tájékoztatjuk a szurkolókat a megvalósult és tervezett projektekről. Annyit már most mondhatunk, hogy a sörből származó bevételt a stadion fejlesztésére szeretnénk fordítani” – hangsúlyozta a sportvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik